Близначките от „Мис България“ станаха тризначки. Снимки на Моника и Вероника в компанията на майка им предизвикаха фурор в мрежата. На фотосите трите толкова си приличат, че феновете им дори ги взеха за сестри.

„Я, близначките станаха тризначки“, шегуват се приятели на двете хубавици. Момичетата напуснаха „Мис България“ преди седмица като заявиха, че няма да участват в пародия на „Мис България“.

И докато мнозина се чудеха дари неприязънта им към Пенка или усещането за загуба са ги накарали да напуснат шоуто, други гадаеха какви неустойки ще платят. Оказа се, че Моника и Вероника са пощадени в това отношение и ще им се размине без наказателни плащания по договора.

Междувременно сестрите се отдадоха на живот в столицата, а дни след това се върнаха в родния си Русе. Където показаха, че за тях е най-важно да бъдат с любимите си хора и побързаха да се щракнат с майка си.
Неясният фотос на трите обаче даде повод на потребители да решат, че близначките имат и сестра. Което стана повод за доста шеги и закачки.

Междувременно Моника и Вероника се похвалиха и с нови фигури. След като бяха започнали да се закръглят покрай престоя си в Двореца, сега изглежда по-добре отпреди.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment