Президентът на Спортинг (Лисабон) Бруно Карвальо се оплака от ситуацията с Валери Божинов. Нападателят е нежелан в клуба, но има железен договор, според който трябва да получава по около 4 милиона евро на година. Възнаграждението на българина тежи на португалците, които се чудят как да се отърват от него.

„Положението с Божинов е тежко. Той получава по 4 милиона евро на година, а няма оферти за него. Това ще се отрази сериозно на бюджета ни. Получихме няколко запитвания, но нищо сериозно. Имаше и предложения, които не бяха добри. Излиза, че за да се разделим с божинов трябва да си платим за това. Тази ситуация не ми харесва, но Божинов все още е наш играч, защото никой не предлага това, което искаме“, заяви Карвальо.

Припомняме ви, че преди време засилено се заговори за интерес от страна на Еспаньол към българина. Испанските медии дори информираха, че Божинов и неговият мениджър Джери Паломба са в Барселона за финалнти преговори.

Към момента обаче става ясно, че оферти за нападателя липсват. Очаква се в близките седмици да има повече яснота около бъдещето на Валери Божинов.

източник: livesport.bg

Leave a Comment