Остарялото й и посивяло от грижи лице хвърли в ужас милионите й почитатели по света. Тя обаче отново се изявява като Майка Тереза и милее за чуждите деца. Въпреки, че е майка на няколко отрочета, красивата актриса продължава мисията си да помага винаги, когато има възможност.

Даже и след тежката операция, която претърпя, тя отново е готова да вдигне глава и да се среща с нуждаещи се. За съжаление от нейната свежест и ведро излъчване няма и помен, но всички се надяват скоро тя да се възстанови напълно и да си върне формата.

Най-важното е, че Анджелина Джоли направи крачка към преодоляване на страха си от коварната диагноза рак, а мастектомията се предполага, че ще предотврати евентуално заболяване.

Въпреки, че мнозина не са убедени напълно в правилността на решението й, дори и те я поздравиха за геройската постъпка. Други са на съвсем различно мнение и твърдят, че драстичната мярка е напълно излишна, а и може да отключи масова епидемия от желаещи да последват примера на Анджелина Джоли. Така или иначе, тя вече го направи, а скоро ще се подложи и на отстраняване на яйчниците си.

източник: kliuki.net

Leave a Comment