Немислимото е на път да се случи! След като години наред Венета Райкова беше едноличен лидер в телевизионния ефир в събота вечер, устатата блондинка е на път да загуби лидерската си позиция. И то не заради друг, а заради новоизлюпената водеща Николета Лозанова.
Плеймейтката със спорни качества пред камерата изглежда, че успява да се справи с на пръв поглед непосилната задача да конкурира Райкова и то точно в нейната сфера – клюките и светския живот.

Ако се вярва на рейтингите обаче, госпожа Божинова се справя повече от успешно. Именно това успяло да стресира Венета до такава степен, че устатата водеща е решила да измести предаването си един час по-късно. За да не съвпада с излъчването на “Поверително от НЛ”.
Вече поредна седмица Венета обявява, че “Горещо” ще започне в необичайно време – 23.40. “Уплашила се е от Николета, 100%! Никога няма да го признае, но Ни Ло успя да я засенчи”, убедени са форумци. Фенове на блондинката обаче побързаха да защитят любимката си, заявявайки, че причината “Горещо” да започва по-късно в последните седмици, са филмите преди предаването.
“Просто филмът е по-дълъг, затова шоуто трябва да изчака”, коментират феновете. А вие как мислите, уплаши ли се Венета от Николета?

източник: kliuki.net

Leave a Comment