„Мухлясах бе, седем години с един и същ мъж, паяжини съм хванала”, изстреля скандалната водеща Венета Райкова без капка свян в ефира на Нова тв, пишат от hotarena.net. С тези свои изказвания Вени успя да си спечели доста негативни коментари в мрежата.

“Макар да се опитва да изкопчи информация от събеседничката си Кати, не е редно да злепоставя така съпруга си пред всички и в ефир”, коментират потресени зрители и фенове на блондинката. Определено тези думи не се харесаха на никого, но Райкова не приключи дотук.

За да измъкне каквото може от бившата чалгаджийка, тя отново захапа. “Добре де как да го постигна това да си седя вкъщи, да си гледам детето и да не работя”, с което нанесе още по-силен удар на съпруга си.

Не е ясно дали Тишо изобщо работи нещо, но да поставя така нещата сякаш тя е единствената работеща жена, която гледа семейство, не е права, пишат по форумите. други пък смятат, че явно “Венета иска вече някой богат мъж да й махне мухъла и да си седи вкъщи”.

Какви са желанията на горещата водеща обаче, ние няма как да знаем, но определено тази нейна изцепка се прие доста негативно и вероятно още дълго време ще се помни. А как ли реагира Тишо на тези признания…

източник: kliuki.bg

Leave a Comment