След като проглуши ушите на съквартирантите с личния си живот и това колко много обича гаджето си Стойка най-накрая показа мъжът до себе си. Брюнетката дори сподели снимка, на която доста страстно го е награбила, на страницата си в социалната мрежа.

Фотосът бе направен минути след финала на шоуто, а брюнетката използва медийната суматоха да вдигне още шум около себе си. И заложи на ефективно действие — използва Фейсбук страницата си, за да си направи реклама.

Фотосът очаквано предизвика бурни реакции в социалната мрежа. А феновете на брюнетката не спираха да й се радват, че е забила такъв левент. Естествено не липсваха и ехидни подмятания, но брадърката ги игнорира. Изглежда, след като напусна Къщата реши, че няма смисъл да вдига скандали и да се прави на интересна, пишат от „Слава“.

Междувременно форумци коментират, че Стойка даже е закъсняла и е трябвало да покаже гаджето си по-рано. С фотоса обаче актрисата обори слуха, че двамата са пред раздяла.

Заради инсценирания от Биг Брадър флирт между нея и Боби в Къщата брюнетката сериозно се притесняваше как ще обяснява на любимия си, че не му изневерява. А в мрежата тръгнаха слухове, че двамата дори са пред раздяла.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment