Скъпо удоволствие, но знаменитите жени не се стискат да си плащат, за да спрат хода на времето. Многодетната майка Виктория  Бекъм е сред тях. На 38 години тя изглежда два пъти по-млада – изглежда наистина великолепно и не напразно я считат за една от най-прекрасните и разкошни жени на света. Но тази позиция изисква много грижи и, естествено – много пари. Колко по-точно?

Надеждни източници уверяват, че всяка седмица Виктория оставя в салоните за СПА и разкрасяване по 15 000 долара, пише www.eg.ru. Това оправдава прякора й Poch /”Разкошна”/ от времето на Spise Girls. Виктория наистина обича лукса, обича и всичко по нея и край нея да е изпипано, направено докрай, съвършено.

Ето как госпожа Бекъм харчи парите си за разкрасяване. За подмладяващи обработки на лицето тя плаща по 900 долара. Виктория обича да се глези с процедури, основаващи се на използването на бял хайвер – пилинг, масаж на очите, маска. След всичко това върху лицето на звездата намазват подхранващ крем с овча плацента. Това също струва 900 долара. Козметиката с овча плацента впрочем е доста популярна, например по нея е луда Дениз Ричардс.

Виктория ходи и на масаж – сеансът струва 580 долара. Следва тонизираща процедура с пиявици. Най-големият харч обаче е за специален овлажняващ крем от Япония, за който се чака на дълга опашка. Японското чудо струва 12 800 долара кутийката. В същото време Виктория не се срамува да признае, че си служи и с по-евтини продукти от стандартни серии. Наскоро тя пусна в Twitter-профила си снимка на тубичка крем за ръце, който може лесно да се набави срещу 20 долара.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment