Организаторите на най – скандалното предаване в ефира „ВИП Брадър” са си поставили за цел на всяка цена да привлекат като участник футболист номер едно на всички времена Христо Стоичков. Хора от кухнята издадоха, че преговорите с Камата вече са стартирали и към момента му е предложена невероятната сума от 200 000 лева, ако се навие да участва.

Припомняме, че поредното издание на „ВИП Брадър” ще стартира наесен, за пети пореден път. Предаването си спечели многобройни почитатели заради нескончаемите скандали между участниците и култовите реплики на някои от тях.

Достатъчно е само да припомним за космическата война между Къци Вапцаров и Мити Фънки по време на последния „ВИП Брадър”, които съвместно с географските познания на Черната Златка и единствената пияна вечер на Багата, изстреляха рейтинга до невероятни позиции.

Към момента Христо Стоичков е най – желаният участник за продуцента Нико Тупарев. Защото няма българин, който не познава богатия и цветист език на Камата, както и отличителните белези на неговото обичайно поведение. Под сурдинка се говори, че хонорарът на Стоичков може да скочи още повече, но тази информация не е потвърдена.

Към настоящия момент текат преговори и с един от най – скандалните политици от новата история Жан Виденов. Загадъчната личност на бившия премиер със сигурност ще заинтригува огромна част от драгите телевизионни зрители, много от които си спомнят ужаса на хиперинфлацията, сполетяла ни по време на неговото управление.

източник: skandalno.net

Leave a Comment