Тази есен отново стартира реалитито “ВИП Брадър” и продуцентите усилено търсят звезди, които ще приковат вниманието на публиката.

Все още със сигурност не е потвърдено присъствието  на русата Златка и Алисия, обаче те са едни от първите  поканени звезди в шоуто. Алисия доста сериозно обмисляла офертата, понеже й е предложен сериозен хонорар и понеже иска да покаже на публиката истинското си лице, а не това, коато медиите непрекъснато й рисуват. Този път няма да се кани американска звезда, а в къщата ще влезе Чичолина.

Тя иска 10 хиляди долара на ден и престоят й ще е ограничен във времето, но достатъчен, за да събуди интереса на аудиторията. Евгени МинчевИзненада ще е участието на Евгени Минчев, който е поканен още в края на миналия сезон. Светският лъв е уговорил доста солиден хонорар за присъствието си в предаването и също няма да остане до края. Той е доста любопитен като образ и вероятно ще влезе с десет куфара дрехи, като ще ги праща на химическо чистене по собтвения си асистент. Доста любопитно ще е участието на Яна Акимова и Петко Димитров. Тя вече работи като негова секретарка, а ако предаването “Денсинг стерс” не успя да ги събере докрай, то тук вече ще дадат воля на чувствата си и то не заради друго, а от скука. Поканен е и Румен Луканов, който може да дава в свободното си време уроци по танци, а Яна да му подсказва там, където е забравил стъпките. Люба Кулезич също било поканена, но оказала яростна съпротива и отказала. Тя е дама, която доста пази истинското си аз и личния си живот и смята, че ще лъсне пред публиката и ще се срине и без това съмнителният й авторитет. Продуцентите се чудели дали да не поканят и Ангел, кйто победи в “Денсинг старс”, но момчето е много младо и трудно ще влезе в интриги, няма да е интересно за зрителите и затова отпаднало от списъка. По-интересно би било присъствието на Стелла Ангелова, но екипът се страхува да не получи по някой среден пръст и засега не я е поканил.

източник: skandalno.net

Leave a Comment