Близките на Вихра се тревожат за състоянието й. В последно време тв водещата изпаднала в жестока депресия. Причината за това била, че в момента Вихра е без работа и няма изгледи скоро да си намери такава, никой не искал Вихра. Жестоката действителност смазала психически тв водещата. Не понасяла леко и факта, че трябвало да живее с ограничени средства, това допълнително тормозело Вихра.

Дните на Вихра били запълнени само с грижи по дъщеричката й Ава, но това не било достатъчно за тв водещата. Наскоро тя се оплакала на приятелки, че бездействието я убивало. Преди не можела да си вземе почивен ден, а сега се чудела какво да прави с цялото това свободно време. Тв водещата се опитала да се вземе в ръце като запълвала времето си с разходки и шляене по улиците, но и това не й помогнало.

„Когато Сечкова я изрита от „Споделено”-то Вихра беше сигурна, че все някой ще я съжали и ще я вземе на работа. Обаче се оказа, че абсолютно никой не я иска и сега не знае накъде да поеме. Изписаха й антидепресанти, защото нервите ще я разсипят” – споделят близки до тв водещата.

Освен, че е депресирана, Вихра все още се вманиачвала на тема магии, като се клела, че всичките й неуспехи се дължат на черна магия, направена й от Ирина Сарачинова.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment