Лунното затъмнение ще се случи на 28 ноември 2012 г. Според астролога Асен Цветков, когато едно слънчево и едно лунно затъмнение се проявят в един и същ месец, това е гаранция за редица природни катаклизми и земетресения.

Така, че всички трябва да имаме едно на ум в дните малко преди и след 28 ноември, когато вероятността да се активират земните сили е много голяма, писа БЛИЦ по материали на чуждия печат.

Около пълното слънчево затъмнение в редица части по Земята станаха природни катаклизми. Земетресенията преминаха през Мексико, Япония, Канада и Гватемала. Най-сериозни и страшни бяха в Гватемала, където трусовете причиниха множество материални щети и отнеха живота на 50 човека.

В същото време учените сериозно предупреждават, че в подобни моменти, освен природата, която се бунтува, хората и животните също започват да стават агресивни.

Не са изключени сериозни конфликти на работното място, на улицата, в обществения транспорт, у дома. Ако се случи да попаднете в подобна ситуация, не отвръщайте на подобни нападки, а се опитвайте да потушавате конфликтите.

Освен земетресения, възможно е да има цунами, тайфуни и урагани в топлите страни, които също могат да нанесат редица поражения, материални щети и да отнемат човешки животи.

източник: chudesa.net

Leave a Comment