Истински междузвездни войни се вихрят около нещастния Митко Панера.
Бедният инженер и чалга-император е вдигнал ръце от певиците на фирмата си, защото всяка що-годе оборотна певачка искала да се запише в историята на „Пайнер”.

В надпреварата участвали руси и черни амбиции. Най-тиражираните имена за победителки били Анелия, Галена, Преслава и Цветелина Янева.

Тази, която тропала с крак и извивала глас, за да ги смачка била безспорно талантливата Джена. Дамата настоявала, че с нейното живо пеене, участия, изкарани на антибиотици и професионализъм заслужавала поне да бъде оценена с „Песен на годината” или „Клип на годината”.

Цветелина Янева е нещо недолюбвана от по-големите си колежки, защото богатото й гадже не жали пари, за да инвестира в качествени творци и скъпи видеорализации.

Галена и Преслава вече се страхуват от отличието, за да не ги освиркат за пореден път. Не е така обаче при Андреа, която не спира да търси начин да блесне. Може и да не омайва с глас, но атракцията е нейната стихия.

По всичко изглежда обаче, че най-накрая ще обявят Анелия за „Певица на годината”. Певицата така и не направи нещо знаково, а ражда лековати летни парчета, но ако не сега – кога да й връчат приза?!

Цяла армия скрити рекламисти хвалят заралийката и й удрят по едно медийно рамо. Певицата обикаля светски мероприятия и се пъне по интервюта. Може би най-накрая милостиво ще я направят „Певица…”, поне за да свърши хегемонията на тандема „Преслава-Галена”.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment