Плеймейтката Николета Лозанова си пусна… мустаци. Чаровната половинка на Валери Божинов публикува своя снимка, докато се приготвя за разходка. Все още без грим и с… мустачки.

Очевидно плеймейтката бе пропуснала да премахне неприятните косъмчета над горната си устна, реши да се щракне за спомен. И даде повод в мрежата да обсъдят надълго и нашироко космите по лицето й.

„Може ли така да се излага, да отиде на козметик“, коментират потребители в мрежата. Окосмяването й е толкова осезаемо, че дори и почитателите й го забелязаха с просто око. Повечето от тях са на мнение, че с претенциите за модна икона, които има, Николета би трябвало да се грижи повече за външния си вид.

„Още малко и с брада ще се появи! Да отиде на козметик“, възмущават се из мрежата перфекционисти. И отбелязват, че макар и на почивка Лозанова не трябва да пренебрегва външния си вид.

Лозанова далеч не е единствената родна знаменитост, която може да се „похвали“ с мустаци. Преди време Жени Калканджиева също лъсна с мустак на парти. Тогава миската направо срути мрежата с гафа си. Тъй като освен косъмчетата по лицето й, личаха и следите от епилация.

източник: kliuki.net

Leave a Comment