Певицата сподели снимка, на която удивително прилича на мегазвездата Ева Лонгория. На фотоса обаче красавицата демонстрира убийствено тяло и поглед предизвикващ истински пожар. И накара феновете си да заявят открито, че тя е далеч по-хубава от актрисата.

„Направо е невероятна!“, „Шеметна е!“, „Изключителна!“, възхитени са феновете на певицата. А самата изпълнителка изглежда сякаш е в стихията си.galena

Фолк певицата не само демонстрира изключителна външност, но и страст, каквато отдавна не бе показвала. А почитателите й веднага видяха приликата с холивудската звезда Ева Лонгория.eva

Феновете на Галена обаче са категорични, че американската актриса не може да стъпи и на малкия пръст на нашето момиче. „С това лице и тяло я надминава напълно“, коментират те.

Почитателите на хубавата Ева обаче смятат, че приликата е умишлено търсена от Галена. И всъщност певица не може въобще да се съревновава с актрисата.

Кой е прав в спора, коя е по-красива, оставяме да решите вие. Факт е обаче, че в последно време Галена изглежда наистина изключително.

Певицата спокойно може да се състезава и с холивудските звезди. А феновете й само могат да съжаляват, че изпълнителката не се е похвалила с актьорски талант, тъй като иначе бихме могли да я видим дори на червения килим.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment