Една от най-търсените и най-коментирани  попфолк звезди – Галена , получила хонорар от цели  10 хилядарки и личен подарък – диамантен часовник, за да открие сезона в Свети Влас  и да попее на ушле на братя Диневи и на многобройните им гости.
Господарите на курортното селище до Слънчев бряг и на единственото частно и незаконно пристанище за яхти /пристанищата и акваторията в България е държавна собственост/ броили високия хонорар на певицата без да им мигне окото, защото разполагат с милиони, а вече може би и с милиарди. братя ДиневиОткриването на сезона погълнало половин милион лева за коктейл, декори, настаняване на ВИП гостите, заря, разточителна музикална програма, танци под звездите, скъпи напитки и всякакви глезотии.


Партитата, които двамата братя правят по няколко пъти годишно са най-разточителните и най-скъпарските в страната и дори софийските милионери не могат да ги стигнат по килограми чер и червен хайвер, сьомга, стриди, омари и прясно докарани продукти от цял свят плюс най-скъпото уиски и шампанско. Галена сменила няколко тоалета от секси по-секси, изпълнявала всички музикални желания нагостите, а накрая се прибрала в суперлуксозния си апартамент да си почине и да се отдаде на другия ден на слънчеви бани. Тя е любимата певица на несебърските богаташи и те често я канят да весели гостите им. Хонорарът й винаги  висок, а подаръкът скъп. За този купон те й изпратили поканата два месеца предварително. През лятото на щуро парти тя пАк ще весели като миналата година кралски особи и мултимилионери от цял свят, които по традиция идват със скъпите си яхти в Свети Влас.

източник: skandalno.net

Leave a Comment