“Снимките от рая”, които напоследък Николета Лозанова поства на профила си във Фейсбук, всъщност са правени на остров North Island, който е част от Сейшелите. Мястото е известно като един от най-баровските курорти. Източници на БЛИЦ разкриха, че Николета и любимият й Валери са отседнали в една от вилите, където плащат 3 хиляди евро на вечер.

Луксозният комплекс North Island е разположен на едноименния остров, на 32 км. северозападно от Махе – основният остров на Сейшелите. До летището на Махе са около 20 мин. с хеликоптер.

В хотела има романтичен ресторант, бар, лаундж, бутик, бар на плажа, басейн със слънчева тераса, фитнес център, библиотека с международна литература, интернет достъп и СПА.

Всяка една от вилите разполага с личен иконом, а спалните вътре са в кралски размер. Всички имат великолепен панорамен изглед към океана. Срещу заплащане на острова ще ви предложат обиколка с хеликоптер, океански риболов или романтична разходка с лодка.

Самата Николета твърди, че не е забравила да поддържа физическата си форма дори и на това райско място.

“След целувката от любимото същество, не подценявайте отличната физическа форма. Дори да сте на края на света”, пише Николета Лозанова.

източник: blitz.bg

Leave a Comment