Конкуренцията в поп фолк бранша е повече от жестока и това е ясно на всички. Гилдията буквално се наводни от млади и пробивни “изпълнителки”, готови на всичко, за да успеят и да станат известни.

В това нечовешко съревнование изпълнителките вече се чудят какво да измислят, за да приковат вниманието на феновете и да изпъкнат сред съперничките си. Най-вероятно с такава цел Андреа е решила да се преквалифицира и вместо с откровено ориенталско звучене, да “блесне” с парче в хип хоп чалга стил.

Пълен потрес, по думите на феновете. Песента “Без окови”, която е общ проект на блондинката с Хон Конг – човек, имащ се за рапър, буквално счупи тъпомера отвсякъде. Дори и най-запалените почитатели на певицата са втрещени от безумно тъпото нещо, претендиращо да бъде песен, че и хит на всичкото отгоре.

Дори и да успеят да преглътнат инфантилно звучащия Хон Конг и както обикновено мънкащата Андреа, смелчаците, престрашили се да чуят парчето до края са изумени от идиотския текст. Всъщност и текст е силно казано, смеят се форумци. В напъна си да бъде модерна и оригинална Андреа не спира да повтаря идиотското “Казах фак-фак-факай се”, изумени са потребителите.

източник: kliuki.net

Leave a Comment