Фолк певицата Мария ще получи доста необичаен подарък за Коледа. Миньончето този път няма да се облажи нито с луксозна екскурзия в чужбина, нито с диамантен пръстен. Вместо това ще получи кола. Но не каква да е, а “Рено 14″.

Според запознати самата изпълнителка ревнала на любимия си да й подари ретро автомобил, който да привлича вниманието. Вместо да се спре на някоя наистина антична кола фолкаджийката си харесала Рено от соц времената.

Говори се, че Мария искала само на външен вид колата да е стара. А вътре да разполага с всички съвременни екстри и удобства.

След дълги преговори фолк певицата най-после убедила любимия си да й купи ново возило. Изпълнителката си избрала Рено 14 за подарък. И дори изпратила писмо до концерна. В което обстойно описвала какви точно подобрения желае, пишат от skandalno.net.

Оказва се, че още като дете фолк миньончето си мечтаело за подобно возило и сега не пропускало възможност да се обзаведе с такава. Автомобилът е бил произвеждан едва от 1976 до 1983 и се смята за рядкост.

Зевзеци обаче се майтапят, че няма нужда Мария да си поръчва колата направо от концерна. Достатъчно е да посети някоя автокъща за коли втора ръка и веднага ще намери  желаната таратайка.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment