Абсурд да го познаете! Не, тона не са метъл легенди от 80-години, а една от най-известните естрадни звезди на нашето време. Ще ви подскажем кой е той – пее за вино и любов. Сетихте ли се? Да, колкото и да не ви се вярва, това е Веселин Маринов.

Лош поглед бухнала коса и бунтарски вид, поп певецът е всичко друго, но не и романтична естрадна звезда, която пее за вино, любов и цвета. Уникалният фотос е правен през 80-те години, а певецът все още е част от рок групата „Импулс“.

Никой не е и предполагал, че рокаджията бунтар един ден ще се превърне в естрадна звезда и ще радва майки и баби с баладите си. Уникалното фото предизвика истински фурор в мрежата, а мнозина не можаха да познаят певеца, пишат от inews.bg.

„Не прилича на себе си, ама пък поне е бил по-добре ориентиран в музикално отношение от сега.“, „Прилича на пич на тези снимки. След това вече се е отървал много сериозно“, 4Че той голям симпатяга бе, какво не му харесвате!“, коментират потребители в мрежата. И твърдят, че за разлика от днес тогава певецът е имал по-добър вкус в музикален план.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment