Сякаш се върнахме в мутренските години или младото ни поколение няма друг стимул да се докаже, освен с физическа сила. Двама братя предизвикаха скандал и изпотрошиха с брадва и бухалки мебелите и стъклата в клуб „Хоп-троп” в Бобов дол.
Всичко започнало с това, че три момичета излезли да се кълчат на дансинга, защото какво дръго може да се прави в клуб със звучното име “Хоп -троп”. През това време в заведението нахлул Мирослав Димитров, който вече си имал прякор Комачо. Той отишъл при момичетата и започнал да ги обижда, наричайки ги проститутки и им показвал неприлични жестове с ръка. В кръчмата бил братът на едната от танцуващите моми – Славея. Георги се обидил на семейна чест и отишъл на дансинга да защити сестра си. Имало словесна схватка, но никой не чул какво си казали младежите.


След това веселбата продължила, а Мирослав уж си тръгнал. Малко след това обаче той пристигнал с брат Кристиян и двамата въоръжени с брадва и бухалки. Първо гнева им отпрали момичетата.дискотека бой1 Комачо хванал Сламея за косата и я съборил на пода, като й нанесъл няколко удара. Другите танцуващи момичета също получили своя дял от тупаниците и също се свлекли на пода. При опита си да усмири младежите, собственичката на клуба също била съборена и припаднала. Двамата братя се развихрили с брадвата и бухалката и започнали да секат мебелите и да трошат стъклата. Други момчета се опитали да ги спрат, но разлютените младежи ги заплашили с брадвата.
Така и не е ясно Мирослав защо е тръгнал към погрома на заведението. Някои твърдят, че Славея му била гадже, но после го изоставила. Дръги пък са готови да се закълнат, че още при влизането си в кръчмата бил много пиян. Двамата братя са в ареста, а битите си вадят медицински свидетелства. Собственичката пък ще води дело за потрошения си инвентар и стреса от гледката. Млади и безработни, какво да правят друго, освен да пият и да се бият, коментират местните.

източник: skandalno.net

Leave a Comment