Поли Генова показа новото си гадже. Певицата най-накрая реши да представи официално мъжът до нея и да сложи край на слуховете около личния си живот.

В последните месеци поп певицата многократно бе свързвана с Рафи, Криско и редица други музиканти. Никой от тях обаче не може да се похвали, че наистина е гадже на певицата. Оказа се, че мъжът, който владее сърцето на хубавата Поли е Вернер, млад репортер, с който се запознала покрай снимките на „Х Фактор“.

Двойката се появи за първи път заедно при Жени и Мая и търпеливо отговори на всички въпроси на водещите. Двамата са заедно от три месеца, но не бързат да заживеят заедно. Поли призна, че той е първият мъж, който представя на майка си и тя е останала възхитена от него. “Ами той е един такъв чаровен, мил, възпитан. Как да не го харесаш?”, сподели тя, цитирана от „БЛИЦ“.

Въпреки че двамата не правят още планове за съвместно бъдеще вече правят стъпки в тази посока. Споделят грижите за малкото кученце на Вернер, което и Поли обожава. “Леле, колко са пресни! Най-сладкият им период. Ние сме женени с деца.“, изпадна във възторг Жени при вида на двойката. И сподели, че покрай натовареното й ежедневие, не й остава време за романтика.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment