Мария Игнатова, Димитър Рачков и продуцентът на „Глобал филмс“ Магърдич Халваджиян ще съдят Волен Сидеров за клевета. Най-вероятно всеки от тях ще заведе отделно дело.

„Не за един лев, а за доста сериозна сума ще го съдя. Мария и Рачков също ще заведат дела. Днес (вчера – б.а.) имаме среща с адвокатите на компанията. Парите, които ще получим от Сидеров като обезщетение, защото съм сигурен, че ще го осъдим, ще дадем за кауза. С тях ще помогнем на хората, които излизат по площадите на протест“, каза Халваджиян пред 24 часа.

Скандалът се заформи, след като лидерът на „Атака“ нарече в ефира на партийната си телевизия „Алфа“ водещата на „Господари на ефира“ „проститутка“, а Маги Халваджиян – „измекяр“, който „се гаври по поръчка на Бойко“.

Депутатът всъщност обиждаше предаването „Господари на ефира“, което показало забавни скечове по повод масата, с която Сидеров бе пазен на един от протестите.

Нароченият Маги Халваджиян веднага отговори от страницата си във Facebook: „Заради хора като този политик сме на такъв хал и ме е срам, че живея и работя в тази страна. За съжаление това е лицето на българския политик: АРОГАНТЕН, ЗЛОБЕН, МАНИПУЛАТОР И ЛЪЖЕЦ!!! През десетгодишното си съществуване „Господари на ефира“ не се поддадоха на манипулации, заплахи, подкупи и изнудване. Останаха верни на принципите и съвестта си. Сутрин аз виждам в огледалото един почтен и честен човек. Вие какво виждате сутрин в огледалото, господин Сидеров??? В последните 15 години с работата си съм се опитвал да показвам доброто, да уча младите да бъдат добри и състрадателни. Вие на какво ги учите? Трябва да се срамувате, господин Сидеров! Ще се видим в съда, защото ако имам нещо, то е доброто ми име и няма да позволя човек с морал като вашия да го опетнява“, пише продуцентът.

източник: infoobzor.net

Leave a Comment