Звездата от „Шоуто на Слави” Борис Солтарийски заряза Цветелина Грахич. А повод а раздялата им стана снимка, на певицата в прегръдките на нов мускулест мачо, научи HotArena.net.

Солтарийски от доста време негодувал, че двамата са като скачени съдове – заедно от сутрин до вечер.  И въпреки че си падал по колежката си, да са непрекъснато заедно започнало да му омръзва.

„Най-неприятното е, че тя иска винаги да ходи с него по участия вечер. Той я взима от неудобство, но пък не може да си свърши работата, защото стърчи до него на сцената, взима му микрофона и му разваля програмата”, обясняват хора от екипа на предаването.

По тази причина появата на Цветелина в прегръдките на друг му дала повода да я зареже. Както  HotArena.net писа  преди дни, Грахич бе изловена с ново гадже – Боби, за който се говори, че е дълбоко свързан с родния ъндърграунд.

В край сметка Борис събрал смелост да разкара Цветелина поне от сцената, казвайки й право в очите истината, че хората искат да слушат него, а не нея. За негова радост Грахич приела съвсем спокойно мотивите му и вече дори не го придружава по дискотеките, пише „Всеки ден”.

източник: hotarena.net

Leave a Comment