Преслава лъсна с фатален луфт между краката си като клечки!

Толкова е слаба вече, че буквално изглеждат изкривени… Неприятната гледка се наби на очи на купонджии и те останаха истински разочаровани от визията на фолк звездата, узна Kliuki.net.

Преслава отдавна трябваше да спре със своята мания да сваля килограми, но явно някои дами губят представа за нещата. А разстоянието между фините й крачета е вече доста страшничко… От закръглена брюнетка, тя се превърна в изпита кукла, която сякаш едва има сили да се движи на сцената.

Това няма как да не направи впечатление на околните, които са дошли да се забавляват, а виждат Преслава толкова изнемощяла.

„Имам чувството, че всеки момент ще припадне! Грозно е!”, „Мъжете също вече й се чудят, защото не е особено привлекателна, а е доста плашеща!”, пишат разтревожени фенове в мрежата.

Всъщност те от месеци надават вой и молят Преслава да се вземе в ръце, но тя сякаш няма такива планове, а напротив – става все по-кльощава и ходи като сянка. Много е притеснително състоянието й, но чалга изпълнителката сигурно не намира проблем и продължава в този дух.

източник: kliuki.net

Leave a Comment