Фолк певицата Андреа размята букли и екстеншъни на последното си участие. Изпълнителката си пусна снимки от последното си участие в пловдивска дискотека, на което се появи само по екстеншъни.

Специално за събитието Андреа се появи в тоалет от две част, който й придаваше доста романтичен вид. Гердан от черни перли, черна поличка с волани и бюстие със седем–осми ръкави допълваше тоалета. Запазената марка на певицата бяха бежовите й обувки, с които почти не се разделя. Но неприятно впечатление на всички направиха оголените части на темето й.


Самата Андреа се гордее с гъстата грива, която притежава. От непрекъснато третиране и боядисване обаче, косата на изпълнителката съвсем се съсипа. По тази причина певицата реши да си сложи екстеншъни, които да скрият следите и да й върнат предишния блясък. Фотографите обаче успяха да щракнат къде са прикрепи екстеншъните на фолк дивата.

Част от кичурите обаче не бяха добре закрепени. И се разлетяха при участието на Андреа.
Все пак певицата успя да прикрие щетите, и тъй като е забранила да я снимат отблизо гафа остана скрит за повечето гости в клуба. Въпреки това на един от кадрите ясно лъснаха местата, където са прикрепени екстеншъните на фолк звездата.

източник: kliuki.net

Leave a Comment