Насъскан тайно  от продуцентите на Биг Брадър слабичкият актьор Джийсън Брад Люис от Тръстеник се промъкна  до светая светих на Русата Златка и скри различни гримове, мазила и други разкрасителни атрибути на Русата Златка.
Нека да я видя как ще изглежда без грим. Много мряза хората да се правят на това, което не са, каза певецът, който също успешно се прави на това, което не е и се е маскирал с театрален грим като уличен клоун.
Джийсън отправи още по-свирепа заплаха. Ще й скрия и дрехите и ще я видя какво ще прави. Стига се е надувала. Златка прие изчезването на мазилата си като антична трагедия. Тя бродеше от човек на човек и питаше дали не ги е взел по грешка, а след това заподозря самия Брадър в пъкленото дело. Той иска да ме види без грим. Ама аз и без грим съм хубава, ядоса се плейметката. Макар че в очите й се прочте истинска паника какво ще прави без разкрасителните си средства.


Тя и не подозира, че лека полека ще остане и без ефирните си роклички и ще й се наложи да ходи само по хавлия. Двете Златки бяха най-номинирани още на втория ден в Къщата. Оказа се, че всеки има причина да не ги иска там. От честа завист до пълна непоносимост. Плейметките се познават с повечето обитатели на луксозния затвор, а тези обитатели пък са ги виждали само по купони. Тоест в доста замисляща светлина.
Дразнят ми ушите, нарушават ми прага на поносимост на звука, каза Денди. Кухи и прости са, каза Недялко. Много са гримирани и нтатруфени и изгреждат неистински, аргументира се Джийсън. Пенка също посочи двете за изгонване под предлог, че били надути и я гледали лошо. Завиждат ми, заключи ромката. Още няколко души се присъединиха с подобни аргументи и Златките се оказаха на първо място по номинации. Финдо обаче спаси Черната и само Русат остана да се бори за оставане в Къщата, а да понеделник може да е не само без гримов,, но и без дрехи и да се покаже пред зрителите натурална, или по хавлия.

източник: skandalno.net

Leave a Comment