Двукратната световна шампионка по фигурно пързаляне Албена Денкова се прибира в България. Сама. Спортната ни звезда, се завръща в страната за коледните празници, а съпругът й Максим Стависки остава в Москва.

Официално Денкова е в България във връзка с благотворителна инициатива, която организира, пише  ”БЛИЦ”. Столични клюкари обаче твърдят, че блондинката просто е искала да преосмисли брака и бъдещето си.

Последните клюки около Денкова и Максим гласяха, че двамата са пред развод. Фигуристът често кръшкал с други жени на съпругата си, докато тя се грижела за сина им в България.

Мълвата носеше, че отчаяната съпруга сериозно се замисляла да го напусне. Още повече, че в Москва не може да разчита на подкрепата на близките си, които живеят в България. Единственият близък човек на Албена, който я утешавал и подкрепял в трудните моменти бил цигуларят Васко Василев. Но дори и той не могъл да й помогне да се справи с кризата в семейството.

Говори се, че Албена се връща в България, за да преосмисли връзката си с Максим и да вземе решение за съвместното им бъдеще. Преди няколко седмици тя изплакала пред своя приятелка в софийско кафене, че вече не издържа положението, тъй като Стависки почти не се интересувал от нея и сина им.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment