Буквално на крачка от финала Петко Димитров и Яна Акимова напуснаха шоуто. Звездите от „Денсинг старс“ се оказаха последните, които си тръгват на редовни елиминации. В шоуто остават Елен и Калоян, Део и Елена, Ангел и Дорина и разбира се Стелла и Наско. Фаворитите на журито и публиката бяха спасени още преди вечерта на елиминациите.

Въпреки че не успяха да спечелят достатъчно гласове Петко и Яна бяха изпратени с бурни овации. Дори Калин Сърменов стана на крака и си призна, че харесва Петко, но просто много се забавлявал, докато двамата се заяждали. Залата буквално избухна от аплодисменти, а двойката бе изпратена с бурни овации. Петко призна, че за него това е било невероятно преживяване и с удоволствие би го повторил.

Що се отнася до мненията на зрителите, те са категорични, че само най-добрите са останали на финала. „Заслужено напускат“, „Време беше“, „Представиха се достойно, но наистина само най-добрите заслужаваха да стигнат до финала“, пишат потребители в мрежата.

Не липсваха и коментари, че напускането на Петко и Яна е нагласено след скандала миналата седмица. Тогава клубния бос избухна и заяви, че иска да напусне състезанието. Мнозина предполагат, че задкулисни договорки с продуцентите са причина той да си тръгне от шоуто. А не липсата на достатъчно гласове, които да го подкрепят.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment