На излизане от парламента днес по-рано, депутатката от ДПС Петя Раева претърпя инцидент. Тя отнесе човешкото недоволство срещу управляващите. Раева опита гнева на протестиращите, които й ударили няколко шамара и удари. На мястото на инцидента бяха и репортерите на БЛИЦ, които споделиха какво е казала Петя Раева.

Младата депутатка от ДПС сподели, че на излизане от Народното събрание тя е била удряна от протестиращи. Определено е неприятно чувството, разказва народната представителка. Хората пред парламента са били изключително агресивни. Раева каза още, че не е очаквала подобно нещо да се случи и у нас, една цивилизована страна.

На въпроса как се е случил инцидента, Петя Раева отговори, че когато излязла от сградата на Народното събрание, тя чула как ескалира напрежението на протестиращите. Когато пристъпила напред, тя била обхваната от хората, които започнали да я бутат, удрят и дърпат. Отнесла и няколко солидни шамара. Секунда по-късно потресената народна избраница се върнала зад огражденията в сградата на парламента.

Днес напрежението ескалира пред Народното събрание. Протестиращите бяха още рано сутринта пред сградата. Те пренесоха протеста си днес, през деня, в работно време, за да може народните ни любимци да чуят крясъците на народа, който ги е избрал.

Мая Манолова, заместник-председателят на Народното събрание, бе уцелена с яйце, а после се скри в храм „Св. Александър Невски”.

източник: chudesa.net

Leave a Comment