Слави Трифонов този път ще бъде свален от ефир!

Рейтингът на шоуто се сринал до позорно ниски стойности и няма как да му се размине вече, убедени са вътрешни хора от бТВ. Досега Дългия все се измъкваше на косъм, но недоволството срещу тоталното му обсебване на програмата, въпреки скандално ниската гледаемост, заформя сериозна криза за него.

Слави е тръгнал скоростно към дъното, а според данни, които вече са разпратени до мениджърите на бТВ, предаването му може да се похвали едва с 10 процента верни зрители. Арогантният водещ няма какво да направи, за да се спаси, което се доказва и от последните му проекти. „Магаданс предизвикателството” също не успя да го вдигне на крака и по всичко личи, че историята на Слави в телевизията е вече изпята, пише изданието skandalnonet.blogspot. Трифонов се озовал едва на 15-а позиция в класацията по месеци, като го изпреварват дори прозаични сериали и сапунки.

„Слави става все по-скучен, даже и политическите му каламбури вече с нищо не впечатляват хората!”, убедени са пред екрана. Потребителите масово го коментират в нета и тотално възразяват срещу опитите му за манипулация и внушения на определени нагласи спрямо дадени партии. „Крайно време е да освободи мястото за нещо по-интересно, ново и стойностно!”, вълнуват се във виртуала.

Други пък го бранят върло и смятат, че Трифонов има още с какво да интригува аудиторията. „Няма да се случи, колкото и да си мечтаете, той доказа, че е най-добрият, навъртя повече от 10 години, кой може да се мери с него?!”, гневят се те. Слави Трифонов е любимец за едни и омразен за други, но дали кофти позициите му този път няма да му изиграят лоша шега, ще разберем съвсем скоро.

А вие считате ли, че Слави Трифонов вече трябва да бъде свален от ефир?

източник: kliuki.net

Leave a Comment