Звездите от „Къртицата“ Деян Донков и Радина Кърджиова се сдобриха. Звездната двойка, която през последните седмици бе в центъра на клюки и скандали най-после се помири.

Още на афтърпартито на „Къртицата“ двамата бяха изловени бурно да се прегръщат и целуват. И дадоха да се разбере, че драма между тях няма.

След финала на риалити формата двойката замина за морето, където си подариха слънчева ваканция. Актьорът реши да използва хонорара си от шоуто, за да зарадва приятелката си, пишат от hotarena.net.

Влюбените преживяха доста емоционални сътресения през последните седмици. Припомняме ви, че докато бяха в „Къртицата“ Донков посегна на Радина, което стана повод и за жесток скандал в публичното пространство.

Заговори се, че двойката няма да остане заедно и планират да се разделят съвсем скоро. Което, както те самите доказаха, съвсем не е вярно.

На яхтата, където отмарят, влюбените изглеждат по-щастливи и сплотени от всякога. А според техни приятели всичките си проблеми са оставили зад гърба си. Актьорът дори е успял да се помири с бащата на Радина Христо Кърджилов. Известният художник открито се обяви против връзката им, след като разбра, че Донков е посягал на дъщеря му.

В крайна сметка Деян го убеди, че никога не би наранил Радина. И семейството на актрисата се помири с него.

източник: kliuki.net

Leave a Comment