Истински шок в естрадните среди предизвика новината, че дует „Ритон“ са станали родители. Чистачката на Катя и Здравко първа съобщи изненадващата новина, като разпространила из цяла Банкя, че певците имат дете.

Новината предизвика шок в музикалните среди, тъй като двойката никога не е споделяла плановете си да стават родители. Проверка обаче установила, че при Катя и Здравко наистина живее дете, но то не е тяхно, въпреки че те се грижат всеотдайно за него.

Ритонците с усмивка разказват, че от около 4 години се грижат за 9-годишния малчуган. Те просто се влюбили в него и го взели под крилото си. Близо десетилетие двойката редовно дарява средства на дом за сираци. Но въпросното момченце от дома буквално ги покорило с таланта си. Така двамата решили да му дадат шанс да се развива и то редовно прекарвало време в дома й. Наели му учител по пиано и солфеж, а то се справяло отлично. По традиция всяка Коледа малчуганът прекарвал при тях, така че и тази година бил в къщата на звездите. Това породило и слуха, че двамата са станали родители, пишат от „Всеки ден“.

Двойката е категорична, че няма намерение да осиновява деца, но се възприемат като меценати на малкия музикант. Още повече, че той имал родители, но те просто нямали възможност да се грижат за него.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment