Популярният актьор Иван Ласкин отново остави жена си без думи. Звездата от Народния театър бе гост на Сашо Диков в Нова телевизия, където даде пространно интервю. Наред с обсъждането на темите за протестите, работата и смъртта на Чочо Попйорданов, актьорът не пропусна да разплаче и половинката си.

Водещата на „Денсинг старс“ Алекс Сърчаджиева се разчувствала до сълзи, когато мъжът й се обясни в любов от ефира. Ласкин за втори път трогна съпругата си с излиянията в медията. Пред Сашо Диков той призна, че Алекс е любовта на живота му. Актьорът изрази и желанието си, двамата да имат второ бебе.

Той не скри, че тя е прекрасна жена, която е надарена с изключителни качества. „Любовта, която тя излъчва, ми прави чест. Защото съм избран от тази любов и се чувствам прекрасно с нея.“, призна актьорът, пише blitz.bg.

Емоционалната му изповед за втори път разплака нежната му половинка, която със сълзи изслуша и първата му изповед преди месеци. Тогава актьорът бе гост във „ВИП Брадър“, а съпругата му водеше шоуто. Изненадващото видео с откровенията на Ласкин посветени на нея, тогава я трогната до сълзи. Близки до актрисата издават, че новото интервю на Ласкин, също я е развълнувало изключително силно.

източник: kliuki.net

Leave a Comment