Златка Димитрова успя разведе женения си любовник и смята да го води към олтара, пише hotarena.net, позовавайки се на “България днес”. Любимият на Злати Миро отдавна е в оптегнати отношения със съпругата си, но досега той не се бе решил на такава сериозна крачка като развод.

Оказва се обаче, че участието на Златка в Къщата много сериозно е допринесло за предприемането на тази крачка от страна обаче на съпругата на Миро. Да, именно съпругата окончателно решава, че повече няма да става за смях и подава молба за развод. Разкритията на плеймейтката в шоуто дошли в повече на съпругата по документи и тя решила да даде път на любовта им и да не става повече за резил.

Това е и причината Злати да е така щастлива и да споделя с всички щастието си. Ежедневно плеймейтката зарива с техни общи снимки стената си във Фейсбук, с което показва на всички, че може спокойно да демонстрира връзката си. Вече не се налага да се крие.

Нещо повече красавицата изтъкна, че се надява съвсем скоро да се види в бяла рокля пред олтара, но дали възлюбеният й мисли същото, се питат форумци, тъй като той току-що се измъкна от оковите на брака и едва ли му е до повторно заключване…

източник: kliuki.bg

Leave a Comment