Старият приятел на Холи Бери – Габриел Обри, и сегашният Оливие Мартинес устроиха грозна сцена в дома й навръх Деня на благодарността!

Нелицеприятното събитие, което таблоидите продължават да разпъват, станало пред очите на куп свидетели. След първичния побой двамата мъже били настанени в болница.
Скандалът зрее отдавна – канадският манекен Обри се домогна до пълно попечителство върху общата му с Холи дъщеря Нала. Той не разрешава на момиченцето да напусне границите на САЩ, когато Холи иска да гостува на Оливие в Париж.

Двамата мъже и Холи се срещнали в навечерието на празника и присъствали заедно на концерт в училището на Нала. По време на празника Оливие се навел към Габриел и в тъмното му изсъскал на френски, че няма търпение да му нарита задника и че Обри има късмет, че са в училището.

На следващия ден Обри отвел Нала, която му гостувала, в дома на Холи Бери. Посрещнал ги Оливие, който прибрал детето и веднага излязъл навън, за да си разчиства сметките с канадеца. Очевидците твърдят, че Обри пръв ударил Мартинес, а версията на Обри е обратната.

Очевидно по-атлетичният Мартинес докопал главата на конкурента и започнал да я млати в тротоара. Мъжете се били като първобитни хора до момента, в който дошла полиция. Сеирът бил невъобразим!

Габриел Обри е с обезобразено лице – коментарите са, че Мартинес нарочно го удрял там, за да го направи негоден за работа за дълго време. Обри ще има и други проблеми: участието му в подобен инцидент няма да е в негова полза пред съда, където той е внесъл искане за пълно попечителство над Нала. Освен това той е в САЩ с работна виза, а имиграционните власти не гледат с добро око на работещите чужденци-хулигани и е почти сигурно, че ще бъде екстрадиран.

Оливие също е с контузни рани в болница, но състоянието му е по-леко.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment