Капитанът на националния отбор Ивелин Попов е сключил таен брак с фолкдивата Елена Паришева. Тази клюка обикаля от няколко дни чалга средите, а футболистът сам намекна, че е истина между редовете на свое интервю за руска медия.

От няколко седмици две дами обитават дома на нападателя на „Кубан“ в Краснодар – полвинката му Елена и нейната майка. Навсякъде футболистът представял певицата, която все още фигурира в каталога на „Пайнер“, въпреки че прекрати кариерата си заради него, като „моята съпруга“.

„Отскоро при мен са съпругата ми и тъща ми. Тя помага на Елена в грижите за сина ни. И на двете Краснодар много им харесва“, коментирал Попето. Според футболисти от националния отбор капитанът им се е обвързал официално с Елена Паришева тази пролет.

Вироглавият навремето Ивелин се решил да й предложи брак, след като осъзнал каква мъка й причинил покрай заигравките си с мафиотската наследница Мая Илиева.

На името на Паришева националът прехвърлил четиристайния апартамент в нов комплекс в полите на „Витоша“, който купи, преди да се роди синът им. За жилището Попето се бръкна с 250 хил. лева, сто от които му струва само обзавеждането, пише „Уикенд“.

източник: blife.bg

Leave a Comment