Честият вариант в двойката, особено в семейство с по-голям стаж, е жената да отказва секс, като си намира 101 причини: главоболие, умора, месечен цикъл и т. н. Случва се обаче и мъжът да откаже интимност. Ето възможните причини:

1. Скука в леглото

Рутината убива желанието. Сексуалните срещи са вяли, еднообразни, липсва приключението и оттам – истинското преживяване.
Решението: Проявете инициатива в секса; покажете нова техника; купете си еротично бельо; научете стрийптийз умения.

2. Занемарили сте външността си

Къде е жената от първата среща – с подредени къдрици, изкусителни мигли, дълбоко деколте, тясната мини пола и макси токчета?
Решението: Станете отново сексуален обект. Върнете се към първоначалния образ, който той е запомнил и който е запазил като скъп еротичен спомен. Добавете нещо повече – ако никога не сте носили халат, купете си подходяща за сезона домашна роба. В такъв вид застанете пред екрана на телевизора или компютъра – тогава ще видите кой ще спечели битката: вие или виртуалната реалност. Страстта ще се върне като с вълшебна пръчка.

3. Превърнали сте се в досадна жена

Непрекъснато натяквате, критикувате, сърдите се – изобщо не му е приятно да се прибира вкъщи, камо ли да си легне с вас в леглото. Макар и по-рядко, мъжете също се обиждат и наказват половинките си без секс.
Решението: Поправете себе си. Дайте шанс на различията, мислете дипломатично и философски – всеки има право на собствен характер или действайте по поговорката „Блага дума железни врати отваря“.

4. Причината е медицинска

Нещо със здравето на мъжа ви не е наред, а той е толкова чувствителен на тази тема, че отказва да говори за това с вас.
Решението: Потърсете съвет със сексолог, който ще ви даде указания как да действате и да го мотивирате да потърси консултация.

Нищо не пречи да опитате паралелно с: афродизиак, порно-филм, с вярното клише „Любовта на мъжа минава през стомаха“, а защо не и с втори меден месец!

Източник: Dnes.bg

Leave a Comment