Огромен колаж, в който Волен Сидеров, Сергей Станишев и Лютви Местан са монтирани чисто голи в доста недвусмислена гей-поза обиколи снощи София.

Автор на колажа, направен като плакат, бе НФСБ, а творението се развяваше на автопоход и шествие по софийските улици. Авторите искат да внушат близката връзка между председателите на трите партии, но подходът е малко спорен. бунт срещу ПеевскиУ повечето минувачи и протестиращи колажът предизвикваше смях, но имаше и такива, които твърдяха, че плакатът е гнусен, а на протеста и пълно с деца.

Недоволните смятат и че чрез творението на фотошопа се уронва изцяло авторитетът на всички български политици и нищо чудно скоро да се видят на такъв плакат и Бойко Борисов с Яне Янев, Плевнелиев, Фидосова и Цецка Цачева. Все пак колажът е прийом във всякакъв вид борби, той е ирония към определени личности и начинът за публично унижение се ползва в цял свят. В някои страни това е наказуемо, в България не, стига произведението на “изкуството” да не е откровено цинично и да не се виждат гениталиите на  главните герои.  Тук нотка на цинизъм може да бъде открита в надписа, но зависи от прочитането.

източник: skandalno.net

Leave a Comment