Нечуван скандал изкара акъла на съседите на Ивена. Фолкаджийката изхвърли последното си гадже на улицата и то с парцалите.

Приятелка на певицата разказва, че Ивена буквално изритала мъжа си от любовното им гнездо. А съседите още говорят за скандала, на който станали свидетели. “Ивена му крещяла, а накрая отворила врата и започнала да изхвърля на стълбищната площадка мъжки дрехи, обувки и бельо”, разказва тя.

Близки на певицата разказват, че Ивена по принцип не си поплюва, а когато нещо я дразнело не била никак деликатна. По тази причина певицата и не си мълчала на новия си, а директно го изхвърлила на улицата.

Бясната изпълнителка дълго време кри мъжа си от пресата, но както изглежда вече няма нужда да го прави. Не е тайна, че Ивена дълго се опитваше да държи пресата на разстояние от гаджето си.

Каква е причината за скандала можем само да предполагаме, но колежки на фолкаджийката шушукат, че става въпрос за изневяра. Бившия й вече приятел й кръшнал, а вбесената изпълнителка не могла да понесе унижението да й слагат рога и го изритала на улицата.

“И без това е трудно на фолк изпълнителките да открият подходящия мъж, който ще им пасне най-добре и няма да е с тях заради това, че са известни”, коментира приятелката й пред „Блиц“.

източник: kliuki.net

Leave a Comment