Фолк певицата Преслава се обзаведе с ново водило по случай рождения си ден. Изпълнителката пусна снимка, на която се радва на нов черен кабриолет. По всяка вероятност новото возило е подарък от гаджето й Бирмата за рождения й ден.

Изпълнителката още от обяд запразни вчера, като тази година избра да празнува зад закрити врати. И за голямо неудоволствие на феновете си не сподели снимки от семейното парти.

Домакиня на купона бе кандидат—свекървата й Лидия Станоева, която певицата просто обожава. Изпълнителката избра да празнува със семейството си, вместо както всяка година да ходи по участия.

И докато феновете й гадаеха как е минал купона Преслава сподели снимка с новата си придобивка. Певицата вече има и кабриолет в гаража си, наред с черния си джип и луксозното БМВ, което доскоро караше.

Новата й кола отново е в любимия й черен цвят с бежов кожен салон. По всяка вероятност певицата е получила автомобила от гаджето си като подарък за рождения ден. Фолк звездата не можа да се сдържи и пусна снимки с новата си придобивка в социалната мрежа. Феновете й изпаднаха във възторг, а някои си пожелаха да се возят до нея.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment