Световноизвестната певица реши да остави пеенето и…да се посвети на киното!

Кайли Миноуг слиза от сцената, пише topnews.ru. Това съдбоносно решение било взето още през септември миналата година, но било държано в тайна. Кайли не е потвърдила новината официално, но до момента няма и опровержение. Че това все пак ще се случи, свидетелства наскоро освободеният й от работа мениджър.

44-годишната Кайли Миноуг отбеляза само преди няколко месеца 25-годишнината на изпълнителската си кариера. Още по време на турнето си, посветено на годишнината, тя споделяла, че иска да си почине от музиката. Признавала също, че е изкушена да работи върху себе си в друг формат – да се усъвршенства като актриса и да изиграе интересни, запомнящи се роли.

Фенове на австралийката припомнят, че тя води упорита битка с рака и успя да преодолее болестта и да се върне в музиката. Ранната си популярност Кайли дължи на малка роля в сапунката “Съседи” от 1986 година. Пак тогава тя записва първия си сингъл “The Loco-Motion”, който изненадващо оглавява австралийските чартове. Оттогава Миноуг е записала 11 студийни албума и е наградена с Ордена на Британската империя за заслуги към музиката.

Дали Кайли ще се върне към музиката някой ден? Кой знае. Може би дори самата Кайли не е наясно с отговора на този въпрос.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment