Тя е свалила невероятните 80 килограма, за да се вмъкне в булчинската си рокля, пише hotarena.net.

Ребека се омъжила за първи път през 2004 година за любимия си Андре, пише британския „Мирър“. Тогава младата жена вече е майка на две деца и иска да узакони връзката с любимия си.

По време на бременността си Ребека качила доста килограми и така прекрачила към олтара, тежейки 158 килограма. „Проблемите ми с теглото започнаха още през 1999 година. Обожавам да похапвам, поради което винаги пълнех чиниите до горе и се тъпчех“, разказва булката. След като ражда и второто си дете, Ребека изпада в депресия заради визията си.

„Положението започна да излиза от контрол, когато на практика заради огромния си корем вече не можех да се наведа и да си обуя чорапите и се налагаше мъжът ми да го прави вместо мен“, разказва тя. Лекарите я съветват да отслабне иначе няма да доживее и до 40 години.

За да реши проблема, Ребека си слага ограничителен пръстен на стомаха и благодарение на него смъква 80 килограма за две години. Щастлива от успеха си, тя решава двамата със съпруга й да подновят брачните клетви.

„Втората ни сватба с Андре през лятото бе съвършена. Точно както си я представях в най-съкровените ми мечти“, разказва Ребека.

източник: nestandartnoto.com

Leave a Comment