Венета Райкова хвърли бомбата в национален ефир вчера, разкривайки скандални подробности около началото на кариерата си. Устата водеща сподели, че преди години, когато тепърва е прохождала в телевизионния бизнес, шефът й, доста по-възрастен от нея мъж, директно поискал от миньончето да преспи с него.

Шокиращото признание дойде лично от блондинката в неделното й предаване “Къщата на Нова”. Там двете с Нана говориха за началото на кариерите си, когато Венета реши да сподели и нейната история. Райкова била категорична в отказа си да задоволи мераците на шефа си, което обаче я принудило да напусне и да си търси друго работно място.

Блондинката заяви, че и сега би постъпила по същия начин. Водещата сподели, че по времето, когато се разиграла неприятната случка, много шефове имали навика да притискат служителките – млади журналистки и репортерки, за интимни ласки. Отказът водел до загуба на работата и респективно на всички шансове за журнаистическа кариера и много жени, а амбиции за кариера, се поддавали.

Гостенката на Венета – Нана, също сподели горчивия си опит в тази сфера. Оказа се, че борещата се с рака водеща също е била неправомерно изгонена от работа преди години, именно защото отказала да преспи с шефа си.

източник: kliuki.net

Leave a Comment