Дамските апрески се завръщат

Сега всички се интересуват от море, сандали, чехли и разхладителни напитки. Не е далеч, обаче времето, когато студът ще скове всичко навън и снегът ще покрие цялата земя. Как ще излезете тогава, мили дами? В какво ще опаковате нежните си крачета, които сега така щедро разхождате боси?

Сигурно всяка година се случва да си купите най-модерните и най-топли ботуши на пазара и да се изръсите с огромна сума, мислейки си, че ще запазите толкова желаната топлина за каката. За жалост още на половината път до мола краката ви са мокри сякаш сте минали през някое езеро и сте пред замръзване. Познато, нали?

„Хапчето“ за тази болка са дамските апрески. Апреските ще са хит в зимната мода и тази година. Според Obuvalnik, купувайки си един чифт дамски апрески, не само ще се на върха на модната вълна, а и гарантирано ще сте на топло и сухо.

Някои дами ги смятат за доста груби, но все пак през зимата условията не са ботуши с токчета. Не си мислете, че апреските са предназначени за изкачване в планината. Те все по-често се носят с удоволствие и в града. Не е възможно да с съчетаят с деловия строг костюм за офиса, но проблемът лесно може да се разреши, ако ги използвате само по пътя, а в офиса се преобувате. Ако тези ботуши не бяха толкова модни и удобни, биха ли си купили от тях Парис Хилтън и Маша Бъртън?

Освен дамски, на пазара вече се продават и редица мъжки модели. Апреските обикновено се правят от специално обработен, водонепропусклив плат, гума и кожа. Тъй като са изключително модерни, в модните магазини можете да откриете огромно разнообразие от модели. Срещат се в разнообразни цветове и модели. Всеки може да намери своя модел.

Цената им в различните магазини е различна, но определено в марковите магазини е около 200 лв. Ако държите да сте наистина в крак с модата тази зима, побързайте да си потърсите вашия модел.