Вече приключи най-гледаният сезон на ВИП Брадър досега, но за него продължава да се говори. След като победителят в шоуто Орлин Павлов  си тръгна без награда, или по-скоро със смешна награда, зрители не спират да се питат какви ли тогава са хонорарите на участниците, щом се правиха на маймуни 2 месеца.

Предположенията на хората обаче драстично се разминават с това, което всъщност е. Докато всички си мислят, че са взели звездни суми, се оказва, че най-високият хонорар, даден на бг звезда, е на Благой Иванов – Багата. Той ще получи 35 000 лв., пишат от Lifestyle.bg, а спрямо това, което показа в Къщата, тази цифра си е направо космическа, смятат зрители, пише Pravda.bg.

Не такава сума обаче ще получи плеймейтката Златка Димитрова. Тя се раздаде на цяла България, беше оплювана и хулена, а “географските й открития” още дълго време ще се помнят. И за какво – за “космическата” сума от 15 000 лв… Определено тя е най-прецаканият съквартирант, но… така става понякога. Поне показа, че е естествена и земна, пишат форумци.

Другите участници също са се пазарили за сумата 10 – 15 бона. Мариана Попова и Димитър Ковачев – Фънки ще вземат по 20 000 лв. А чалгаджийката Бони прибира 25 000 лв.

След като станаха ясни сумите на хонорарите, зрителите на шоуто ВИП Брадър 2012 още повече смятат, че всички са били прецакани, но най-много е отнесла Златка. Резилът, който изтърпя, и душевната борба, която води заради любовни терзания, струват много повече от 15 000 лв.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment