Васил Василев-Зуека и бившата му жена Нина отново изровиха томахавките.

Водещият на „Господари на ефира” се разсеял и не давал никаква издръжка на дъщеря си Девина. Това продължило три месеца, а актьорът се оправдавал със забавени хонорри. В мига, в който ги получел, щял да се издължи до стотинка. Нина доверчиво вярвала, но внезапно научила, че той прави скъп ремонт на къщата на майка му, където през уикендите се скриват на спокойствие с любовницата си Ани.

Оказало се, че той хвърля луди пари за ремонта, за да е уютно на него и любимата му, а за детето си изобщо не се сеща. Двамата се разделиха изненадващо миналата година.

Оказа се, че грижовният съпруг и баща от седем години си има любовница и на практика има две семейства – едното с Нина, другото с режисьорката Ани. Накрая актьорът не издържал и отишъл при любимата си. Нина изпадна в депресия и безпаричие, но Зуека я изненада на Коледа, занесе подаръци на нея и дъщеря им и двамата уговориха доста стабилна издръжка, която той да им плаща. Така Нина се замогна, купи си нова кола,  купи скъпи дрехи на детето, но само след четири месеца потокът от пари секнал. Наложило се Нина да върне колата, която взела на изплащане и пак да започне да брои стотинките. Възможно е наистина Зуека да има материални затруднения, но след риалитито “Като две капки вода” би трябвало да е взел цяла шапка с пари. Освен това той участва и в предизборната кампания на ГЕРБ, без да броим заплатата, която взима всеки месец в Нова телевизия. Колкото и да му бавят парите, все пак става дума за обственото му дете и би могъл да отложи ремонта в името на единствената си рожба. Нина поставила условие – или парите до две седмици, или този път съд  и резил пред цяла България.

източник: skandalno.net

Leave a Comment