Кралицата на поп – фолка Ивана подготвя тактическо отстъпление към Великобритания и се кани да емигрира, издадоха нейни познати. Причина за това са сериозни проблеми на певицата със служители на Националната приходна агенция, с които влязла в открит конфликт от известно време насам.
„Не издържам вече на това нашето тук. Каквото и да направиш, какъвто и да станеш – винаги ще се намери някой да те спъва. Просто няма смисъл да продължавам така. Платила съм си данъците, но някои хора искат да намерят под вола теле. Просто им тегля една дълга и с куфарчето към Англия. Имам достатъчно, за да уредя живота си там, мога да пея навсякъде по света”, споделила опечалената изпълнителка на „Шампанско и сълзи”.


ИванаИвана е почти готова да тръгне, остава с импресариото си да уредят някои малки подробности. Защото тя не смята да прекратява кариерата си в поп – фолка, но просто ще смени основната база. Оттук нататък предвижда да заложи на повече концерти в Западна Европа и САЩ, приходите от които ще бъдат напълно достатъчни, за да се подсигури финансово.
„Всеки мой концерт зад граница ми носи точно пет пъти повече от обичайните изпълнения тук. Не виждам смисъл да обикалям по кръчмите, да се съсипвам от път и работа, а накрая някой да се заяжда с мен без да има причина. Това не харесвам на нашите – завистта и злобата към всеки успял човек”
Според първоначалните планове, Ивана потегля за Лондон след 2 седмици. Тогава има и организиран концерт в столицата на Великобритания, което ще ѝ помогне да направи летящ старт.

източник: skandalno.net

Leave a Comment