Тежко парти спретна милионера Георги Гергов по случай своя 56-ти рожден ден. За да направи купона още по-„як”, той беше поканил една от най-талантливите поп-фолк изпълнителки на родната ни сцена – Ивана. На партито любимата певица направи уникално дуетно изпълнение с рожденика на песента „Ако умра, ил загина”, разказаха от Бесове.

Собственикът на няколко хотелски комплекса, на столичния ЦУМ и на „Старият град” в Пловдив, даде тежка трапеза в палата номер 3 на Панаирното градче в Пловдив. Богаташът, който е лидер на БСП в града, покани да празнуват с него повече от 700 гости, които щедро го отрупаха с подаръци и цветя, съобщи в. „Всеки ден”.

За доброто настроение на всички Ивана и оркестър „Орфей” вложиха много усилия, но се справиха перфектно с купона. Поп-фолк дивата покани рожденика Гергов да изпълнят заедно песента „Ако умра, ил загина” в уникален дует. След това двамата изпълниха и доста македонски и родопски песни. На певческите данни на Георги Гергов се радваха и специалните му гости на празненството. Сред тях бяха червените депутати – Корнелия Нинова, Румен Петков и Петър Мутафчиев, както и шефът на полицията в града под тепетата Ангел Рангелов.

източник: chudesa.net

Leave a Comment