Личната драма на Иван Христов и Вихра продължава. Продуцентът и водещ на „Къртицата“ сподели в предаването на Карбовски, че е изключително притеснен за дъщеря си. По думите му двамата с Вихра продължават да воюват, а той почти не се вижда с детето си.

Докато гостуваше заедно с Андрей при Мартин Карбовски, Христов призна, че си има жестоки семейни проблеми. Той сподели, че преживява изключително тежки и болезнени моменти свързани с дъщеря му Ава.

„Какво се случва в държавата ми е на втори план, пред това какво се случва с детето ми“, заяви в прав текст Иван. Той не скри, че е изключително разтревожен за дъщеря си, но отказа да навлезе в подробности по темата. Коментарът си телевизионерът направи в отговор на въпрос на Карбовски, защо двамата с Андрей не се включат в протестите. Андрей откровено си призна, че ще запази личния си избор за себе си, докато Иван сподели, че политическите проблеми на страната въобще не го вълнуват в момента.

„Аз няма да отида на протест, тъй като в личен план имам проблеми с детето, а в работата си съм много зает“, повтори неколкратно той. И въпреки че не навлезе в подробности стана ясно, че проблемите му са отново свързани с Вихра.

източник: kliuki.net

Leave a Comment