Истинска драма изживява в момента продуцента Иван Христов. Преди броени дни той се разплака в студиото на Милен Цветков, че Вихра не му позволява да вижда дъщеря им Ава.

По думите на продуцента бившата му жена не му позволявала да вижда Ава и се наложило да се обръща към съда, за да получи правото да се среща с нея. “Контактите ми с Ава са ограничени заради отношенията ни с майка й. Радвам се, че съдът се намеси и сега имам малко повече шансове да прекарваме времето си заедно”, сподели Христов. Той дори се просълзи, тъй като бил баща само по празниците, а не можел да вижда детето си свободно, когато поиска, пише „Слава“.

Иван не пропусна да нападне Вихра и заради връзките й с други мъже. Той заяви, че бившата му е свободна да прави, каквото си иска, но не и да води чужди мъже в семейния дом. „Не е редно да запознава детето с различни хора. Това не е подходяща семейна среда”, заяви той.

По повод упреците на Христов Вихра отговори, че не среща дъщеря си с непознати мъже, а той е последният мъж, който трябва да я поучава. „Не мога да разбера поведението на Иван. Все пак той заряза законната си половинка и се впусна в авантюра с любовница”, коментира Вихра.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment